Cachaca Sapucaia Velha Tradicional - 5 jaar gerijpt - 40,5% - 700 ml

Eén van Playboy’s favorieten: een pittige dame en zusje van. Ronde, volle smaak door 5 jaar rijping op eikenhout. Het lekkerst puur en op kamertemperatuur.

Lees meer...
Aantal: 166

Cachaca Sapucaia Velha Tradicional - 5 jaar gerijpt - 40,5% - 700 ml

Ruwe bolster, blanke pit. Na vijf jaar in een eikenhouten vat komen alle houtachtige aroma’s tot volle bloei. Een erg bijzondere cachaça. Prachtig van kleur, intens van smaak en toch zacht.

Je drinkt haar als whisky of cognac: puur en op kamertemperatuur. Voor echte mannen. Playboy heeft haar dan ook niet voor niets in 2009 uitgeroepen tot 1 van de 20 beste cachaça’s. Ze is het jongere zusje van Sapucaia Reserva de Familia. In tegenstelling tot haar zus wordt zij dus geen 10, maar 5 jaar in eikenhouten vaten gerijpt, wat haar iets ruwer maakt. Jong en losbandig...

Cachaça’s maken, dat kunnen ze wel bij Sapucaia. In 1933 richtte Cicero da Silva Prado de distilleerderij op in Pindamonhangaba, in het binnenland van de staat São Paulo. Sindsdien is de naam Sapucaia verbonden met kwaliteit.

Type Cachaça: Gerijpt
Houtsoort: Eik
Rijpingsperiode: 5 jaar
Flesinhoud: 700 ml
Alcoholpercentage: 40.50%
Regio: Pindamonhangaba (São Paulo)
Distilleerderij: Sapucaia
Status: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »