Cachaca Taverna De Minas - 2 jaar gerijpt - 39% - 700 ml

Winnaar op de Expo Cachaça 2014. Een prachtige cachaça van 2 jaar oud. Droog met fruitige aroma’s en een houtachtige smaak. Puur en op kamertemperatuur drinken voor een klein geluksmomentje.

Lees meer...
Aantal: 103

Cachaca Taverna De Minas - 2 jaar gerijpt - 39% - 700 ml

Deze cachaca heeft twee jaar gerijpt op carvalho (eiken) hout. Je proeft duidelijk hout, maar ook fruit en ze heeft een droge afdronk. Je drinkt haar puur en op kamertemperatuur.

Bekroond met zilver op de Expo Cachaça 2014, dé show voor elke cachaçaproducent in Brazilië die zichzelf een beetje serieus neemt. Overigens sleepte haar jongere zusje – Taverna de Minas klassiek – ook al een prijs in de wacht.

Ja, cachaças maken, dat kan de familie Ribeiro wel. Ze laten zich voorstaan op kwaliteit, alles van de grondstoffen tot het eindproduct wordt 100% duurzaam geproduceerd. Bovendien hebben zij het kwaliteitskeurmerk van AMPAQ: een vereniging in Brazilië die waakt over de kwaliteit van cachaça’s. Ook verzorgt de fazenda Taverna Real (koninklijke taverne) in Itaverava een opleiding voor het produceren van ambachtelijk cachaça.

 

Type Cachaça: Gerijpt
Houtsoort: Eik
Rijpingsperiode: 2 jaar
Flesinhoud: 700 ml
Alcoholpercentage: 39%
Regio: Itaverava (Minas Gerais)
Distilleerderij: Taverna de Minas
Status: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »