Cachaca Taverna De Minas - klassiek - 12 maanden gerijpt - 39% - 700 ml

Bekroond met goud. Een jaar oud en eigenwijs. Door rijping op jequitibá hout zoet en licht bloemig. Perfect om cocktails mee te maken, maar net even anders.

Lees meer...
Aantal: 112

Cachaca Taverna De Minas - klassiek - 12 maanden gerijpt - 39% - 700 ml

Jonge cachaça van 12 maanden. Glashelder en zoet met een aangename verassing in de afdronk: je proeft bloemen. Heel subtiel. Dit komt door het jequitibá hout waar ze op gerijpt wordt. Het is een klassieke cachaça, maar door de korte rijping wordt haar temperament toch wat beteugeld.

Cocktailmaker met een twist. Voor de open-minded liefhebbers die buiten de gebaande (cachaça)paden willen treden. In 2014 bekroond met goud op het Concours Mondial Bruxelas.

De makers laten zich voorstaan op kwaliteit, alles van de grondstoffen tot het eindproduct wordt 100% duurzaam geproduceerd. Bovendien hebben zij het kwaliteitskeurmerk van AMPAQ: een vereniging in Brazilië die waakt over de kwaliteit van cachaça’s. Ook verzorgt de familie Ribeiro op hun fazenda Taverna Real in Itaverava (Minas Gerais) een opleiding voor het produceren van ambachtelijke cachaça.

 

Type Cachaça: Klassiek
Houtsoort: Jequitibá
Rijpingsperiode: 12 maanden
Flesinhoud: 700 ml
Alcoholpercentage: 39%
Regio: Itaverava (Minas Gerias)
Distilleerderij: Taverna de Minas
Status: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »