Dry Gin Florida - 40% - 700ml

In Brazilië wordt niet enkel cachaça gemaakt, maar op zeer beperkte schaal ook heerlijke gin. De Florida gin van de ambachtelijke Sapucaia stokerij is er zo eentje.

Dry Gin Florida - 40% - 700ml

In Brazilië wordt niet enkel cachaça gemaakt, maar op zeer beperkte schaal ook heerlijke gin. De Florida gin van de ambachtelijke Sapucaia stokerij is er zo eentje. Gestookt met traditionele ingrediënten zoals jeneverbes, koriander, angelica en kardemom. Het gebruik van rozemarijnblaadjes geeft de gin een heerlijk frisse toets, naast het lekkere absint-achtige bittertje.

De concentratie van botanicals in de Florida gin is bijzonder hoog, en gecombineerd met een destillatie in zeer kleine potstills zorgt dit voor een bijzonder rijke smaak. Deze gin brengt je gin-tonic of Negroni naar heel nieuwe hoogtes.

In blinde proeverijen in Brazilië, samen met grote, gekende geïmporteerde gins, was de Florida steevast ‘best in class’.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »