Mezcal Nucano Joven Tobala - 44% - 700ml

De geur is zeer aards, terwijl de smaak rijke vanille, citrus en een perfecte rokerigheid evoceert. De koning onder de mezcals!

Lees meer...

Mezcal Nucano Joven Tobala (44%)

De geur is zeer aards, terwijl de smaak rijke vanille, citrus en een perfecte rokerigheid evoceert. Ook een fruitige mangotoets ontbreekt niet. De koning onder de mezcals!

De Tobala wordt gemaakt van de tobala agaveplant. Dat is een wilde agaveplant die enkel in de schaduw van de bomen groeit op de hoogste flanken van de canyons. Er zijn maar liefst 8 planten nodig om dezelfde opbrengst te hebben dan 1 plant espadin. Tobala wordt aanzien als dé koning onder de agaveplanten, en wordt pas na 12 jaar groei geoogst!

Mezcal Nucano Joven Tobala wordt gedistilleerd San Dionisio Ocotepec, in Oaxaca – Mexico: hét hartland van de mezcal productie.  Men selecteert manueel minstens acht jaar oude agaveplanten die handmatig worden geoogst en op dezelfde manier worden geperst, gefermenteerd en gedestilleerd als 200 jaar geleden.

Mezcal Nucano Joven Tobala

 

Rijpingsperiode: 12 jaar (leeftijd agave)
Flesinhoud: 750 ml
Alcoholpercentage: 44,20%
Regio: San Dionisio Ocotepec (Mexico)
Distilleerderij: Nucano
Status: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »